Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Pieter
Datum: 08-12-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is een fantastische adviseur. Hij is flexibel met het plannen van afspraken, heeft alle kennis in huis en heeft veel geduld om een echte hypotheek op maat te maken. Ik kan Milko dan ook van harte aanbevelen.
5
Door: Anoniem
Datum: 09-11-2021
Categorie: Hypotheek
Fijne betrokken samenwerking, erg prettig ervaren.
5
Door: C vd Beek en R Nomen
Datum: 16-10-2021
Categorie: Hypotheek
Wij zijn erg goed geholpen door Milko Perdijk. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken, geeft goed onderbouwd advies en is flexibel in het afspreken. Mede dankzij Milko hebben wij nu het huis kunnen kopen wat wij zo graag wilden!
5
Door: I.M.Padmos
Datum: 22-09-2021
Categorie: Hypotheek
Ik ben door het hele team van Perdijk zeer goed geholpen bij m'n nieuwe hypotheek en alles wat daar bij komt kijken, incl. verzekeringen e.d.!
5
Door: HK
Datum: 20-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer goed advies en duidelijke uitleg over mogelijkheden en gevolgen van eventuele keuzes
5
Door: NVC
Datum: 19-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer kundig advies en neemt je vraag serieus. Gaat echt opzoek naar de beste oplossing en is eerlijk. Ook over minder gunstige keuzes die je kan/moet maksn
5
Door: Michiel
Datum: 19-09-2021
Categorie: Hypotheek
Nam de tijd en heeft gekeken naar de allerbeste mogelijkheden. Alles werd op een duidelijle manier uitgelegd.
5
Door: Erden
Datum: 16-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer snel en professioneel geholpen. Milko denkt graag met je mee. Ik raad Milko en zijn team iedereen aan.
5
Door: Jane
Datum: 14-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer goede, duidelijke en snelle, maar vooral ook zeer nette en vriendelijke service! Ik zou iedereen Milko Perdijk aanraden!
4
Door: S.T.
Datum: 13-09-2021
Categorie: Hypotheek
Ervaren professional die met je meedenkt en de mogelijkheden en onmogelijkheden transparant met je bespreekt. Denkt mee in oplossingen en onze hypotheek was daardoor uiteindelijk gelukt. Zeer tevreden!
5
Door: Peter
Datum: 07-09-2021
Categorie: Hypotheek
Onze oversluiting was vlot en snel geregeld. Ook is een en ander goed uitgelegd tijdens een gesprek.
5
Door: Anoniem
Datum: 25-08-2021
Categorie: Hypotheek
Scherpe hypotheek aanbiedingen gevonden. Zeer duidelijke uitleg over de mogelijke hypotheken die in mijn geval relevant waren.
5
Door: JHJ
Datum: 23-08-2021
Categorie: Hypotheek
snel, duidelijk, goede adviezen, en niks werd opgedrongen
5
Door: Annelieke
Datum: 20-08-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer goed geholpen door Milko. Wij moesten een snelle aanvraag regelen voor onze hypotheek, en Milko heeft hier ons goed bij de hand genomen en laten zien wat onze mogelijkheden waren. Altijd bereikbaar en rustig en duidelijk met uitleg, wat fijn is in zo'n proces.
5
Door: Jack
Datum: 13-08-2021
Categorie: Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Duidelijk advies, goed meegedacht. Past het advies aan op de kennis van de klant.
5
Door: Jacqueline
Datum: 09-08-2021
Categorie: Hypotheek
Goed en acuraat advies,betrouwbaar ,denkt met je mee in mogelijkheden maar wijst je ook op de onmogelijkheden. Geeft niet alleen goed en degelijk advies over hypotheken ,maar je kunt er voor advies over pensioen,belasting en verzekeringen terecht .
5
Door: Y&F
Datum: 02-08-2021
Categorie: Hypotheek
In april 2021 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met Milko. We waren net op zoek naar een huis maar hadden nog geen idee hoe dit allemaal in zijn werk ging. Vanaf moment één heeft Milko zijn enorme expertise aangewend om ons - vanaf ons eigen (financiële) niveau - te begeleiden tijdens dit traject. Hij verdiepte zich zeer goed in onze financiële situatie, op een erg betrouwbare en integere manier. Het was volstrekt helder wat hij voor ons kon betekenen en op welke manier. De communicatie - ook zeker met de overige medewerkers van Perdijk Advies - verliep vlot en professioneel. Vanaf start tot finish zijn wij uitstekend geholpen. Wij zouden Milko en zijn hele team aan iedereen aanraden die hypotheekadvies nodig heeft.
5
Door: L
Datum: 22-07-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer fijn persoon in de omgang en staat altijd voor je klaar. Zonder zijn kennis en kunde was het ons niet gelukt om te slagen.
5
Door: anoniem
Datum: 16-07-2021
Categorie: Hypotheek
Ik heb een prettig gesprek gehad en ik ben snel en goed geholpen.
5
Door: Anoniem
Datum: 13-07-2021
Categorie: Hypotheek
Fijn vriendelijk gesprek. Alles werd goed uitgelegd en er werd de tijd voor ons genomen.
5
Door: Jacco
Datum: 09-07-2021
Categorie: Hypotheek
Goed en duidelijke hypotheek advies, al meerdere malen mijn hypotheek geregeld en altijd zeer tevreden.
5
Door: Chantal
Datum: 07-07-2021
Categorie: Hypotheek
Neemt de tijd voor je..legt alles heel duidelijk uit..geeft goede adviezen..goede ontvangst in het bedrijf.. behulpzaam..zeer tevreden! Alles netjes en goed geregeld
5
Door: Van Parijs
Datum: 04-07-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is een prettige adviseur die zijn werk grondig uitvoert. Hij kijkt zuiver naar de cijfers en is daarin niet opportunistisch. Precies wat je nodig hebt als je zeker wilt weten dat je geen onnodige risico's neemt.
5
Door: Nicolien
Datum: 29-06-2021
Categorie: Hypotheek
Milko Perdijk is superdeskundig op het gebied van hypotheken en het geven van financieel advies in het algemeen. Daarbij is hij heel nauwkeurig in zijn werk en een zeer vriendelijk persoon. Hij neemt uitgebreid de tijd om de gang van zaken rondom de hypotheek helder en duidelijk voor je op een rij te zetten, zodat keuzes op een vertrouwde en inzichtelijke manier gemaakt kunnen worden. Waar ik vooral van onder de indruk was, is dat hij niet opgeeft bij ogenschijnlijke tegenslag van derden in dit traject, maar dat hij opnieuw naar mogelijkheden keek om onze hypotheek toch voor elkaar te kunnen krijgen. En dat is toen dankzij hem gewoon gelukt! Daarnaast is het gebruik van het klantportaal erg prettig en gemakkelijk. Plus de strak geregisseerde afhandeling van alle documenten bij de ver- en aankoop van het huis en appartement, ja, ik voelde mij echt ontzorgd door de deskundigheid van Perdijk Advies! Wij zijn zeer tevreden en zullen Milko en zijn team zeker aanraden bij onze vrienden.
5
Door: Andre
Datum: 20-06-2021
Categorie: Hypotheek
Goed gesprek juiste vragen en kennis kwam met goede voorstellen waardoor we konden gaan samen werken

Pagina's