Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Marijke
Datum: 17-07-2022
Categorie: Hypotheek
Zijn gewoon super goed in alles verzekeren hypotheek leningen
5
Door: Eric
Datum: 12-06-2022
Categorie: Hypotheek
Gewoon een goed en duidelijk verhaal wat betreft de hypotheek.
5
Door: Tjeerd
Datum: 03-06-2022
Categorie: Hypotheek
Milko heeft een heldere rustige manier van uitleggen en was altijd goed bereikbaar om vragen te beantwoorden. Neemt goed de tijd en geeft kundig advies, dit hebben we als erg prettig ervaren
5
Door: J. Agterberg
Datum: 24-05-2022
Categorie: Hypotheek
Wij regelen al onze hypotheekzaken via Perdijk Assurantiën. Dit bevalt ons meer dan prima. Wij krijgen goede adviezen, zij schakelen snel, zijn goed bereikbaar, denken mee (omtrent de situatie) en werken alles nauwkeurig uit. Kortom een top adviseur!
4
Door: -
Datum: 08-04-2022
Categorie: Hypotheek
Gewoon een fijne adviseur die ons goed advies heeft gegeven.
5
Door: TL
Datum: 01-04-2022
Categorie: Hypotheek
Milko heeft al meerdere hypotheken voor mij mogen verzorgen. Ik zit zelf in de vastgoed branche en heb volledig vertrouwen in zijn kundigheid, flexibiliteit en nauwkeurige manier van werken. Ik verwijs mijn cliënten dan ook graag door aan hem. Ondanks een lastige aanvraag ivm mijn ondernemerschap heeft hij binnen de gestelde termijn van het voorbehoud alles weten te regelen.
5
Door: Luc
Datum: 29-03-2022
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons zeer deskundig geadviseerd bij het kiezen van een hypotheek die past bij onze wensen. Hij neemt alle tijd om het proces en onderdelen duidelijk uit te leggen en we konden altijd terecht met vragen.
5
Door: M & C
Datum: 20-03-2022
Categorie: Hypotheek
Milko is uiterst geduldig en heel goed in het uitleggen in het geen wat wij aan hem vragen. Daarnaast wordt er ontzettend goed mee gedacht, wat goed past in onze toekomst.
5
Door: Anoniem
Datum: 15-03-2022
Categorie: Hypotheek
top geholpen, goede service en een goed advies. Erg behulpzaam.
5
Door: CJ
Datum: 14-03-2022
Categorie: Hypotheek
Prima contact en uitgebreide uitleg, altijd bereid vragen te beantwoorden, kortom alle tijd en een luisterend oor. Snelle afhandeling richting hypotheekbank door goed advies.
5
Door: Tim Bosch
Datum: 13-03-2022
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons twee jaar geleden goed advies gegeven en vorig jaar een goed vervolg aan gegeven.
5
Door: Kelly
Datum: 01-02-2022
Categorie: Hypotheek
Milko & Judith hebben ons goed begeleid bij het uitkiezen van een passende hypotheek. Daarnaast hebben zij ons ontzorgd in het verzekeringswerk wat hier bij komt kijken. Ook als wij zelf niet snel reageerde werden wij door Perdijk Advies gebeld om het belang van zaken uit te leggen. Dank voor jullie proactieve houding en de vlekkeloze hulp tot dusverre.
5
Door: Pieter
Datum: 08-12-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is een fantastische adviseur. Hij is flexibel met het plannen van afspraken, heeft alle kennis in huis en heeft veel geduld om een echte hypotheek op maat te maken. Ik kan Milko dan ook van harte aanbevelen.
5
Door: Anoniem
Datum: 09-11-2021
Categorie: Hypotheek
Fijne betrokken samenwerking, erg prettig ervaren.
5
Door: C vd Beek en R Nomen
Datum: 16-10-2021
Categorie: Hypotheek
Wij zijn erg goed geholpen door Milko Perdijk. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken, geeft goed onderbouwd advies en is flexibel in het afspreken. Mede dankzij Milko hebben wij nu het huis kunnen kopen wat wij zo graag wilden!
5
Door: I.M.Padmos
Datum: 22-09-2021
Categorie: Hypotheek
Ik ben door het hele team van Perdijk zeer goed geholpen bij m'n nieuwe hypotheek en alles wat daar bij komt kijken, incl. verzekeringen e.d.!
5
Door: HK
Datum: 20-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer goed advies en duidelijke uitleg over mogelijkheden en gevolgen van eventuele keuzes
5
Door: NVC
Datum: 19-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer kundig advies en neemt je vraag serieus. Gaat echt opzoek naar de beste oplossing en is eerlijk. Ook over minder gunstige keuzes die je kan/moet maksn
5
Door: Michiel
Datum: 19-09-2021
Categorie: Hypotheek
Nam de tijd en heeft gekeken naar de allerbeste mogelijkheden. Alles werd op een duidelijle manier uitgelegd.
5
Door: Erden
Datum: 16-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer snel en professioneel geholpen. Milko denkt graag met je mee. Ik raad Milko en zijn team iedereen aan.
5
Door: Jane
Datum: 14-09-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer goede, duidelijke en snelle, maar vooral ook zeer nette en vriendelijke service! Ik zou iedereen Milko Perdijk aanraden!
4
Door: S.T.
Datum: 13-09-2021
Categorie: Hypotheek
Ervaren professional die met je meedenkt en de mogelijkheden en onmogelijkheden transparant met je bespreekt. Denkt mee in oplossingen en onze hypotheek was daardoor uiteindelijk gelukt. Zeer tevreden!
5
Door: Peter
Datum: 07-09-2021
Categorie: Hypotheek
Onze oversluiting was vlot en snel geregeld. Ook is een en ander goed uitgelegd tijdens een gesprek.
5
Door: Anoniem
Datum: 25-08-2021
Categorie: Hypotheek
Scherpe hypotheek aanbiedingen gevonden. Zeer duidelijke uitleg over de mogelijke hypotheken die in mijn geval relevant waren.
5
Door: JHJ
Datum: 23-08-2021
Categorie: Hypotheek
snel, duidelijk, goede adviezen, en niks werd opgedrongen

Pagina's