Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Niels
Datum: 12-03-2024
Categorie: Vermogen
Wij bevelen financieel adviseur Milko Perdijk van harte aan. Hij is zeer deskundig en legt zaken grondig en geduldig uit. Alle opties worden rustig besproken zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Het contact is heel plezierig, zowel samen aan de eettafel als via videobellen.
5
Door: Y.Z
Datum: 11-03-2024
Categorie: Hypotheek
Enorm betrokken adviseur met veel kennis van zaken. Contact was prettig en er werd snel gehandeld.
4
Door: Pim, sinds kort inwoner van Utrecht !
Datum: 09-02-2024
Categorie: Hypotheek
We zijn zeer tevreden over het gespreide bedje waar we door Milko en Judith (Perdijk Advies) in terecht gekomen zijn. Kundig advies mbt hypotheken in afstemming met wat wij belangrijk vinden. Daarnaast hebben ze ons stap voor stap door het proces van de hypotheekaanvraag heen geholpen waar best wat druk achter zat. Al met al, zijn wij blij met de begeleiding van Perdijk Advies en zouden ze zeker aanraden!
5
Door: Bram en Michelle
Datum: 07-02-2024
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons voorzien van een helder en duidelijk hypotheek advies. Daarin heeft hij ons diverse opties gegeven hoe wij dit, toch enigszins lastige object, konden financieren. Doordat het goed uitgelegde opties waren, hebben wij als kopers een goede keuze hierin kunnen maken. Wij ervaarde gedrevenheid in het handelen van Milko, zodra derden nalatig waren in hun reactie werd hierin actie ondernomen om de druk erop te houden, dit omdat het vanuit ons als kopers nodig was. Wij voelden ons erg gehoord en begrepen door Milko. Wij vinden Perdijk Assurantien en Financieel Advies een zeer kundig en professioneel bedrijf en zullen dit bedrijf ook zeer zeker adviseren in onze vriendenkring.
5
Door: M
Datum: 05-02-2024
Categorie: Hypotheek
Milko is ‘above and beyond’ gegaan om voor ons de beste hypotheek te regelen. Hij is betrokken, geduldig, kan goed uitleggen en denkt mee door zich in te leven in de situatie van zijn klant. We zijn drie keer bij Milko geweest, verdeeld over zo’n vijf jaar. De eerste twee keer konden we nog geen hypotheek krijgen, of nog niet voldoende om een passend huis mee te kunnen kopen. Elke keer werden we serieus genomen, wat erin resulteerde dat we terugkwamen en uiteindelijk zeer tevreden klanten zijn en inmiddels ons droomhuis hebben kunnen kopen.
4
Door: Marcel
Datum: 19-01-2024
Categorie: Verzekering
Correct geholpen. Vooraf vragen gekregen, efficiënt gesprek
5
Door: Merel en Rob
Datum: 27-11-2023
Categorie: Hypotheek
Top geregeld, een goed advies! Fijne samenwerking. Wij komen graag terug!
5
Door: sandra
Datum: 05-11-2023
Categorie: Hypotheek
Zowel Milko Perdijk als zijn assistente Judith Aalberts hebben ons voorzien van uitstekend advies. Geholpen met invullen van de berg papieren die je moet invullen bij de hypotheek, aankoop e.d.
5
Door: Lvo
Datum: 03-08-2023
Categorie: Verzekering
Prettig om je zaken goed te laten regelen. Staan voor je klaar waar nodig. Reageren snel, leggen alles goed en duidelijk uit. Het advies is op maat.
5
Door: michael en ellen
Datum: 08-07-2023
Categorie: Hypotheek
Milko neemt alle tijd voor je die nodig is om tot een goed besluit te komen. Een fijn persoon die moeilijke stof helder kan uitleggen.
5
Door: Sientje
Datum: 26-02-2023
Categorie: Hypotheek
Goede uitleg over alles, en opzoek naar de beste hypotheek die bij ons past
5
Door: Mandy Jak
Datum: 30-11-2022
Categorie: Hypotheek
Al jaren ervaren wij Milko zijn dienstverlening en advies als zeer prettig. Van advies en het regelen en oversluiten van onze hypotheken, advies bij verzekeringen en advies m.b.t. het opbouwen van ons pensioen. Zeer fijn en duidelijk in de communicatie.
5
Door: H en P
Datum: 08-11-2022
Categorie: Hypotheek
Naar alle tevredenheid geholpen, nemen alle tijd, leggen alles goed uit. Vriendelijk.
5
Door: Job
Datum: 19-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko legt heel duidelijk de verschillende mogelijkheden uit, schetst risico's en mogelijkheden en luistert goed naar individuele wensen, risicobereidheid et cetera.
5
Door: JW
Datum: 19-10-2022
Categorie: Hypotheek
We hebben voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Perdijk Advies en zijn wederom zeer vakkundig, snel en vriendelijk geadviseerd. Milko heeft de diverse risico's, voordelen/nadelen en vele factoren die spelen bij hypotheken uitgebreid met ons doorgenomen. Er wordt niet alleen gekeken naar de beschikbare hypotheken, maar Milko kijkt ook scherp naar de gehele financiële situatie, eventuele toekomstige wijzigingen en gebeurtenissen waar je in het leven mee te maken kunt krijgen. Op basis daarvan hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken. Ook de backoffice is goed op orde en het ondersteunend personeel is betrokken, attent en goed bereikbaar. Perdijk Advies voelt daardoor heel vertrouwd aan en kunnen we aan iedereen aanraden (wat we ook doen).
5
Door: Marcel
Datum: 17-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko neemt echt de tijd voor je en denkt mee met je eisen/wensen. Hij schroomt niet buiten kantooruren werk te verzetten als dat net het verschil kan maken bij het uitbrengen van een bod. Mede dankzij Milko hebben wij ons droomhuis kunnen kopen waar we zeker waren en zijn van de financiële haalbaarheid. Wij zouden Milko 100% aanraden als financieel adviseur, zoals we dat zelf al bij 2 woningen hebben gedaan.
5
Door: DDM
Datum: 17-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko heeft op een prettige manier ons door het proces heen gelopen. We zijn heel tevreden over hoe het is allemaal is gelopen en kunnen Perdijk Advies aan iedereen aanbevelen. De volgende keer komen we hier zeker ook weer terug.
5
Door: Denian en Meldy
Datum: 14-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko legt in alle rust uit wat de mogelijkheden zijn. Als hij ook maar ergens doorheeft dat je iets niet helemaal begrijpt, gaat hij terug en legt hij het nogmaals uit. Milko neemt stap voor stap alles met je door en geeft ook heel helder in kaart wat de verschillende opties zijn die je hebt. Ik raad iedereen aan om met Milko in zee te gaan. Hij en zijn team staan niet alleen voor je klaar tijdens het proces van je hypotheek, maar ook daarna. Bijvoorbeeld als het gaat om verzekeringen of belasting aangifte.
5
Door: Rene de Bruin en Brenda Vrolijk
Datum: 12-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko legt alles zeer goed en duidelijk uit in jip en janneke taal en neemt alle tijd voor je.
5
Door: Merel
Datum: 04-10-2022
Categorie: Hypotheek
Milko gaf ons duidelijke uitleg over al onze mogelijkheden, waardoor we goed wisten welke opties we hadden. Hij is daarbij realistisch en meedenkend. Daarnaast is hij goed bereikbaar en beschikbaar, wat prettig voelt in toch een stressvol gebeuren. Door zijn goede contact met onze makelaar en zijn kennis van alle mogelijke manieren om iets aan te pakken hadden we het gevoel goed geholpen te worden en konden we erop vertrouwen dat alles op tijd goed geregeld zou zijn. Dat gaf veel rust! Kortom: erg tevreden!
4
Door: Mattheo
Datum: 04-10-2022
Categorie: Hypotheek
We hebben fijne gesprekken gevoerd. We werden goed geadviseerd. Er was ruimte om onze vragen te stellen.
5
Door: Erg tevreden
Datum: 03-10-2022
Categorie: Hypotheek
Ik ben een expat. Milko lijkt zeer goed geïnformeerd en hij verkende alle mogelijkheden met ons en hij deed ook aanbevelingen. Hij was erg voorzichtig met het uitleggen van risico's en voordelen. Ik weet niet zeker hoe duur de diensten van Perdijk zijn, maar we waren blij
5
Door: K.M.
Datum: 03-10-2022
Categorie: Hypotheek
Prima advies, vriendelijk, deskundig en betrokken. Ook de opvolging was in goede handen.
5
Door: Milko
Datum: 03-10-2022
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden met het advies. Klantgericht en een geweldig resultaat.
5
Door: J.
Datum: 01-10-2022
Categorie: Hypotheek
Hele fijne en transparante hypotheekadviseur. Als ‘leek’ heb je behoefte aan duidelijkheid en die weet Milko te scheppen. Dit doet hij door je op een hele heldere wijze mee te nemen in het proces. Daarbij is hij ook heel toegankelijk tussen de gesprekken door. Dit houdt de vaart in het proces.

Pagina's