Financieel advies

Financieel advies geeft antwoord op belangrijke vragen die u heeft wanneer u voor een belangrijke financiële beslissing staat of als u meer grip wilt op uw geldzaken.

  • “Hoe kan ik fiscaal het beste sparen voor mijn pensioenaanvulling?”
  • “Heb ik mijn financiële zaken voor de toekomst wel goed geregeld?”
  • “Kan ik blijven wonen in mijn huis als ik werkloos word?”
  • “Is er voldoende geld voor mijn gezin mocht ik komen te overlijden?”

Met financieel advies krijgt u beter inzicht en daardoor meer grip op uw geldzaken. En dat geeft rust.

Het resultaat van dit advies is een financieel plan waarin uw persoonlijke financiële situatie, uw wensen en doelen op een rij worden gezet met daarbij aanbevelingen voor financiële producten die u helpen deze doelen te realiseren.

Financieel advies is een dienst waarbij u als klant en wij als uw adviseur samenwerken om uw geldzaken zo goed mogelijk in te richten. Beide partijen leveren ieder de stukjes van de puzzel.

Wij maken gebruik van een helder 5-stappenplan. Afhankelijk van uw situatie en wensen is het mogelijk om de stappen van het financieel advies voor u op-maat in te richten. 

Werkwijze financieel advies

Wij maken voor het opstellen van het Financieel advies en de Financiële Periodieke Keuring gebruik van online software. Er wordt voor u een account aangemaakt en uw gegevens worden ingevoerd. U krijgt ook online toegang tot uw account en kunt zelf eventuele ontbrekende gegevens aanvullen, zodat u altijd online een actueel beeld hebt.

Ons Financieel Dashboard bevat ook een digitale kluis waarin u online kopieën van relevante documenten zoals polissen kunt bewaren.

Financieel dashboard

Staat u voor een belangrijke financiële beslissing of wilt u meer inzicht in uw geldzaken? Of heeft u vragen over onze dienst Financieel advies? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak.

Afspraak maken