Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: EvD
Datum: 19-08-2020
Categorie: Hypotheek
Erg prettig en gedegen advies, onze wensen werden allemaal meegenomen in keuze voor de hypotheek. Flexibel in plannen van afspraken, laagdrempelig benaderbaar voor overleg en korte vragen.
5
Door: Marjolein
Datum: 27-07-2020
Categorie: Hypotheek
Milko heeft een rustige duidelijke manier van uitleggen. Omdat dit de eerste keer voor ons beiden was dat we nieuwbouw gingen kopen, was er een hoop onduidelijk. Milko heeft ons hier uitstekend bij geholpen en er ook voor gezorgd dat onze hypotheek snel en op tijd geregeld was zodat we geen extra rente hoefden te betalen bij passeren. Ook zijn collega Judith van de binnendienst heeft erg goed geholpen bij het verzamelen van alle stukken voor de hypotheek. Tenslotte vonden wij het fijn dat Milko en Judith goed te bereiken waren, of dat nou telefonisch of per mail was.
4
Door: Jeroen
Datum: 26-07-2020
Categorie: Hypotheek
Erg duidelijke en heldere uitleg. Na het eerste gesprek weet je al precies wat de mogelijkheden zijn.
5
Door: Anoniem
Datum: 24-07-2020
Categorie: Hypotheek
Milko is professioneel, heeft veel kennis en kan goed uitleggen wat de gevolgen zijn van de verschillende opties.
5
Door: Guus
Datum: 23-07-2020
Categorie: Hypotheek
Top advies op maat. Zeer gedegen advies, rekening houdend met de mogelijkheden en toekomstige plannen.
5
Door: RG
Datum: 23-07-2020
Categorie: Hypotheek
Duidelijke uitleg over hypotheken voor starters. Het is fijn dat alle aspecten worden toegelicht, zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, verzekeringen etc. Goede service. Bij mailtjes wordt er altijd binnen dezelfde dag nog gereageerd en we mocht altijd bellen.
5
Door: Robin
Datum: 22-07-2020
Categorie: Hypotheek
Voor de 2de keer een hypotheek geregeld via Milko. Daar absoluut geen spijt van gehad. Milko denkt in mogelijkheden en neemt je goed mee in het proces. Zelfs de desbetreffende bank heeft hij gecorrigeerd toen er ineens een probleem was met de hoogte van de hypotheek. Zonder Milko was ik daar zelf nooit uitgekomen. Dus absoluut een aanrader!
5
Door: Leendert
Datum: 21-07-2020
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons, samen met zijn collega's, in deze bijzondere periode heel goed weten te adviseren en begeleiden. Milko luistert goed en neemt ook echt de tijd om te zorgen dat alles duidelijk is. Aansluitend aan het snelle en succesvolle hypotheektraject nog een uitgebreid gesprek gehad over mogelijke verzekeringen passend bij onze nieuwe situatie en ook hierin zorgde de expertise van het team voor een vlotte afhandeling.
5
Door: Partap
Datum: 14-06-2020
Categorie: Hypotheek
Deskundig advies, adequate afhandeling En betrouwbaar
5
Door: Dennis
Datum: 17-05-2020
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons zeer goed begeleid bij het oversluiten van onze hypotheek en het afsluiten van div. verzekeringen.
5
Door: Angela
Datum: 17-05-2020
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons zeer goed begeleid bij het oversluiten van onze hypotheek en het afsluiten van div. verzekeringen.
5
Door: anoniem
Datum: 16-04-2020
Categorie: Hypotheek
Het hele traject was ingewikkeld (o.a. zelfstandig ondernemer, scheiding, verdeling van spaartegoeden) en partijen waren niet echt meewerkend. Milko heeft dit erg goed opgepakt, overgenomen wat hij kon en vasthoudend herhaald waar het moest.
5
Door: Chris en Daniella
Datum: 11-04-2020
Categorie: Hypotheek
Wij hebben Milko ervaren als een prettige, betrokken en professionele adviseur. Hij heeft ons geholpen tijdens de zoektocht naar ons eerste huis en uiteindelijk het afsluiten van de hypotheek. Hij heeft voor ons meerdere scenario's geschetst die aansluiten bij onze situatie, waardoor wij in staat zijn geweest een weloverwogen besluit te nemen. Hierbij is onze ervaring dat Milko echt met je meedenkt. Ook na het afsluiten van de hypotheek blijft hij beschikbaar blijft voor vragen. Wij kunnen Milko van harte aanbevelen voor iedereen die een huis gaat kopen.
5
Door: Tim
Datum: 24-03-2020
Categorie: Hypotheek
Vakbekwaam, betrouwbaar, duidelijk, accuraat, snel, no nonsense. Geweldig bijgestaan door Judith.
5
Door: Ypo van blommestein
Datum: 23-03-2020
Categorie: Hypotheek
Hij was to the point, snel en nauwkeurig met zijn advies
5
Door: Erik
Datum: 23-03-2020
Categorie: Hypotheek
Prettig met Milko Perdijk contact gehad en heeft voor ons een hypotheek aangemeten waar wij erg blij mee zijn.
4
Door: Jacco
Datum: 23-03-2020
Categorie: Hypotheek
Alles naar wens. Geen bijzonderheden.
5
Door: Sophie
Datum: 23-03-2020
Categorie: Hypotheek
Het is een zeer goede hypotheekadviseur. Daarnaast heeft hij ook nog adviezen gegeven over andere verzekeringen en zaken die komen kijken bij het kopen van een huis en hiermee goed geholpen. Alles wordt heel goed uitgelegd en nadien nog per mail gestuurd. Ze sturen reminders en houden je van alles op de hoogte. Zeker een aanrader!
5
Door: Constantin
Datum: 22-03-2020
Categorie: Hypotheek
Vertrouwen dat de kans van slagen om de huis te kunnen kopen zou zijn.
5
Door: Nina
Datum: 22-03-2020
Categorie: Hypotheek
Geeft helder en uitgebreid advies. Neemt de tijd voor je.
5
Door: Ine
Datum: 31-01-2020
Categorie: Hypotheek
Heel fijn dat je zo met ons mee denkt en snel ziet wat wij graag zouden willen.
5
Door: Job
Datum: 08-01-2020
Categorie: Hypotheek
Wij hebben het traject met Milko (en zijn collega's bij Perdijk Assurantiën & Financieel Advies) als zeer prettig ervaren. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Milko oog heeft voor de mensen achter de cijfers en zeer kundig is. Zijn benadering is persoonlijk, vriendelijk en zelfs warm te noemen. Uit alles blijkt dat hij op zoek is naar het beste advies voor zijn cliënten, waarbij Milko cijfers en feiten voor zich laat spreken. Een duidelijk en goed advies dus, geen gouden bergen die later niet haalbaar blijken.
5
Door: Ali Degenkamp-Adams
Datum: 09-12-2019
Categorie: Hypotheek
In een goed gesprek is mij duidelijk uitgelegd wat in mijn situatie de beste oplossing zou zijn. De heer Perdijk heeft dit zorgvuldig voor mij uitgezocht en mij geholpen de juiste beslissing te nemen. Er is goed met mij mee gedacht.
4
Door: Roger en Stefan
Datum: 07-12-2019
Categorie: Hypotheek
Goede uitleg en advies over hoe en wat mogelijk is in het financiele traject en houdt dat proces in de het oog. Goed advies waar we veel aan hebben gehad hoe je de juiste stappen zet in het gehele proces van de woning markt. Zeer tevreden over Perdijk advies
5
Door: S. Tuijp
Datum: 19-11-2019
Categorie: Hypotheek
Rond 14.00 uur kregen wij te horen: gefeliciteerd u bent ingeloot voor de nieuwbouw van uw keuze! Krap een uurtje later haakte Milko Perdijk van Perdijk advies aan om ons te begeleiden in het financieel in kaart brengen van onze nieuw te bouwen woning en de periode die daartussen ligt financieel inzichtelijk te maken. We hebben het zeer gewaardeerd dat Milko zijn advies altijd liet samengaan met een stevige inhoudelijke onderbouwing waardoor we veel leerden en wisten waar we voor tekenden. Een prettig vakman - ondersteund door een secuur team - die echt zorg draagt voor het gedegen regelen van je financiële zaken.

Pagina's