Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Martin
Datum: 15-08-2018
Categorie: Hypotheek
Geeft duidelijke uitleg en laat voorbeelden zien van de mogelijkheden. Bied ook veel verschillende opties aan randproducten aan die je als huis bezitter nodig hebt.
5
Door: Sanne
Datum: 13-08-2018
Categorie: Hypotheek
Milko nam de tijd, legde alles duidelijk en rustig uit en gaf ons een vertrouwd gevoel. Milko was steeds goed bereikbaar en handelde de hypotheek aanvraag erg snel en kundig af. Erg klantgericht.
4
Door: Huub
Datum: 10-07-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur geeft een duidelijke uitleg over alle hypotheekvormen en overige opties. Het belang van de klant heeft de hoogste prioriteit.
5
Door: WK
Datum: 15-05-2018
Categorie: Hypotheek
Ben zeer goed geadviseerd, niet alleen bij mijn hypotheek keuze maar ook over alle omliggende zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Een bedrijf met kennis van zaken, betrokken medewerkers en waar ze ook nog eens erg snel en effectief handelen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede financieel adviseur!
5
Door: Anoniem
Datum: 21-04-2018
Categorie: Lenen
De adviseur nam de tijd om de situatie uit te leggen in begrijpenlijke taal
5
Door: LH
Datum: 08-03-2018
Categorie: Hypotheek
Na super duidelijk advies besloten nu niet over te gaan tot actie. Maar bij eerst volgende mogelijkheid zeker weer naar deze adviseur.
5
Door: Lv. O
Datum: 24-01-2018
Categorie: Hypotheek
duidelijk kan het goed uitleggen op een rustige manier
5
Door: Arthur
Datum: 24-01-2018
Categorie: Hypotheek
Al enkele jaren is de adviseur ons vaste aanspreekpunt voor hypotheekadvies en verzekeringen. En elke keer worden wij voorzien van tijdige en juiste informatie waar wij mee verder kunnen. Het is niet alleen de kennis maar ook deze juiste en snelle communicatie die het fijn maakt om met de adviseur te schakelen. Kortom meer dan een aanrader en voor ons een zekerheidje.
5
Door: Marco
Datum: 03-01-2018
Categorie: Hypotheek
Duidelijk, kundig en eerlijk gesprek. Persoonlijke financiële situatie goed uitgelicht. Afspraken worden keurig nagekomen. Persoonlijk gesprek op kantoor, bij ons thuis en telefonisch en per mail. Gedegen indruk.
5
Door: anoniem
Datum: 03-01-2018
Categorie: Hypotheek
Zeer heldere uitleg. De adviseur neemt echt de tijd voor je en reageert erg snel. Zeer tevreden over het advies en de hulp die geboden is.
5
Door: Krista
Datum: 21-12-2017
Categorie: Hypotheek
Uitbreid verhaal. De adviseur neemt echt de tijd voor je en denkt met je mee. Eerlijk advies
5
Door: Anke
Datum: 13-12-2017
Categorie: Hypotheek
Duidelijke uitleg, eerlijk, to the point ook in tijden van emotionele drukte en stress, betrouwbaar!
5
Door: Lotte
Datum: 30-11-2017
Categorie: Hypotheek
Al mijn vragen werden in heldere taal beantwoord, ik heb meer inzicht gekregen in mijn situatie en mogelijke toekomst scenario's.
5
Door: Michael
Datum: 15-11-2017
Categorie: Hypotheek
Zeer goed en snel geholpen ook na de aankoop van de woning.
5
Door: Fam van Schip
Datum: 12-11-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur is naast dat hij professioneel is, veel kennis van zaken heeft, en de markt door en door kent, ook zeer betrokken. Hij denkt mee, in de huidige situatie maar ook over 10, 15 jaar en verder de toekomst in. Een absoluut extra pluspunt is dat de afspraken buiten onze werktijden en thuis plaatsvonden. Zeer fijn gezien onze gezinssituatie.
5
Door: Inge
Datum: 24-10-2017
Categorie: Hypotheek
Informatie super duidelijk, geen vak jargon. Om maar niet te spreken over de snelheid. Een hypotheek binnen 3 dagen ( bij de notaris) Echt fantastisch. Communicatie via de moderne wegen ( wanneer het gaat om aanleveren van stukken) . Watts app, mail en telefoon. 100 % tevreden
5
Door: Ron Hubbers
Datum: 27-09-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur laat zien dat hij zeer deskundig. Hij stelt de juiste vragen, geeft uitleg wanneer wij iets niet begrepen. Hij adviseert ook duidelijk met toekomstvaste bril. We merkten dat hij ons ook meenam naar de langere termijn, daardoor konden we onze hypotheek keuzes van vandaag veel beter koppelen aan hoe wij ons leven in de toekomst willen zien. Ook in de koppeling met onze zakelijke ondernemerscontext is de adviseur deskundig. Hij doorziet snel de balans en de verlies- en winstrekening. Al met al een helder advies met goede aandacht voor onze korte termijn woonwens en lange termijn financiële belangen.
4
Door: CR
Datum: 17-09-2017
Categorie: Hypotheek
Het advies dat de adviseur ons gaf was passend voor onze situatie. Hij nam ruim de tijd voor ons, wat de gesprekken prettig en ontspannen maakte. Zijn medewerkers ontzorgde ons voor de financiele aspecten bij de koop van onze woning. Ook de flexibiliteit van de adviseur en zijn team hebben wij als prettig ervaren. Kortom, ik kan de adviseur aan iedereen aanraden!
5
Door: Lotte
Datum: 30-08-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ervoor gezorgd dat we nog een renteaanbod hebben ontvangen voordat de rentes omhoog gingen en heeft tijdens onze vakantie de hypotheek snel in orde gemaakt. Door zijn kennis en kunde wist ik exact welke stukken ik moest aanleveren en heeft hij mij via de app en telefoon op de hoogte gehouden van de voortgang van mij hypotheek
5
Door: LT
Datum: 20-08-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur staat steeds klaar met goede uitleg, hij is zorgvuldig, hij denkt mee, hij kan persoonlijke situatie goed inschatten, en zal steeds proberen voor jou op maat advies te geven
5
Door: JW
Datum: 24-07-2017
Categorie: Hypotheek
Zeer vakkundig advies, duidelijke en heldere uitleg van ingewikkelde materie. De adviseur heeft veel kennis en ervaring en geeft een vertrouwd gevoel. Uitstekend bereikbaar en snelle verwerking van aanvragen en documenten. Ontzettend prettig contact.
5
Door: Peter en Sabine
Datum: 16-07-2017
Categorie: Hypotheek
Persoonlijk en zeer proffesioneel afgehandeld en kwam zijn afspraken na. Hield ons ook goed op de hoogte over de voortgang van het proces. Een fijn kantoor. Ook de binnendienst is zeer kundig.
5
Door: Yvonne
Datum: 24-06-2017
Categorie: Hypotheek
Het is een hele fijne man die echt de tijd neemt om je alles zorgvuldig uit te leggen. Wat voor al ook heel fijn is, is dat hij beschikt over het vermogen om dure termen ed. ook in normaal Nederlands te verwoorden waardoor iedereen hem goed kan begrijpen!
5
Door: Tobias Schaap
Datum: 12-06-2017
Categorie: Hypotheek
Heel leuke en professionele manier. Uitstekende service.
4
Door: yle
Datum: 12-06-2017
Categorie: Hypotheek
Prettige sfeer, duidelijk advies mogelijkheden, meedenken/constructief.

Pagina's