Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: van Zijp
Datum: 31-05-2017
Categorie: Hypotheek
De gesprekken waren fijn en het vertrouwen voelde heel goed.
5
Door: Regilio
Datum: 29-05-2017
Categorie: Hypotheek
Prettig om mee samen te werken!
5
Door: Bonnie
Datum: 29-05-2017
Categorie: Hypotheek
kennis van zaken, betrouwbaar, goed bereikbaar, fijne gesprekspartner en reageert op alle vragen.
4
Door: Christian
Datum: 14-04-2017
Categorie: Hypotheek
Persoonlijk, betrouwbaar, vakkundig.
5
Door: Anne Fleur
Datum: 11-03-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een erg vriendelijke en professionele hypotheekadviseur. Hij neemt de tijd voor je en legt de dingen met veel geduld uit. Hij heeft voor mij een erg mooie constructie bedacht waardoor ik zo optimaal kon lenen en ook nog geld over hield om de woning te verbouwen. Hij verstaat zijn vak goed.
5
Door: LME
Datum: 09-03-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een zeer vakkundige hypotheekadviseur. Als zelfstandig ondernemer hoor je vaak dat het lastig is en lang duurt alvorens je een hypotheek rond hebt. De adviseur heeft samen met een collega er voor gezorgd dat alle papieren op de juiste manier werden ingevuld waardoor de hypotheek binnen 4 weken finaal rond was. Afgezien dat hij vakinhoudelijk er duidelijk kaas van heeft gegeten is hij in staat om de zaken op een heldere manier uit te leggen. Rustig persoon, goed bereikbaar, vakidioot, juiste prijs. Dat zijn de kernwoorden die ik de adviseur en zijn team toedicht.
4
Door: Hans
Datum: 08-03-2017
Categorie: Hypotheek
Tijdens het hypotheek traject 1 klein puntje over het hoofd gezien (klein beetje ongemak, geen hoofd breker).
4
Door: S de Jong
Datum: 03-03-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur is erg goed in zn werk en geeft goed advies, is duidelijk en volledig, maar wat ik het meest waardeer zijn de snelle reacties op emails e.d. hij zit er bovenop!
5
Door: Walter
Datum: 24-02-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur gaf inhoudelijk en een op mijn specifieke situatie en persoon een doordacht advies. Na het advies heeft hij zich erg sterk gemaakt om alles te regelen. Heel fijn is ook dat hij altijd supersnel reageert! Top service, erg tevreden mee.
5
Door: Jeanet
Datum: 13-02-2017
Categorie: Hypotheek
Goede uitleg, prettig gesprek.
5
Door: JH
Datum: 10-02-2017
Categorie: Hypotheek
Super gezellig, en zeer profesioneel! Groot voordeel is dat de adviseur ook thuis komt.
5
Door: Elise
Datum: 02-02-2017
Categorie: Hypotheek
Goed advies, goede voorlichting over de keuzes wat betreft rentes en periodes. Goed gekeken naar mijn persoonlijke situatie en rekening houdend met de toekomst.
5
Door: R. Hall
Datum: 29-01-2017
Categorie: Hypotheek
Deskundig advies! Snelle, adequate bemiddeling. Zeer behulpzaam en betrokken!
5
Door: Benjamin
Datum: 17-01-2017
Categorie: Hypotheek
We hadden tijdens het eerste gesprek gelijk een goed gevoel bij de adviseur, hij vertelde alles duidelijk, nam de tijd voor je en zorgde ervoor dat het een persoonlijk en vertrouwd gesprek was. Voor vragen kan je het kantoor altijd een mail sturen of bellen en weten zij gelijk waar het over gaat. Al met al een zeer goed gevoel bij. Mochten wij in de toekomst nog advies nodig hebben, zullen wij zeker naar Perdijk Advies gaan!
5
Door: Gezin te Nootdorp
Datum: 09-01-2017
Categorie: Hypotheek
Over het gehele traject ben ik zeer tevreden met de adviseur en zou weer met hen in zee gaan. Het meest opvallend is de bereikbaarheid van het kantoor via diverse kanalen en de enthousiaste/energieke medewerkers. Uit publicaties in diverse media blijkt deskundigheid en enthousiasme van de adviseur voor de laatste ontwikkelingen op de financiële markt en wetgeving. Mijn hypotheek werd in orde gemaakt tijdens de aanvraagpiek van hypotheekaanvragen van 2016 er zijn wellicht daardoor wat kleine schoonheidsfouten geweest maar deze werden meteen gecorrigeerd. Ik heb een zeer concurrerend tarief gekregen (execution only) maar de kwaliteit heeft er niet onder geleden; zelfs op zondag en zeer vroeg in de ochtend stonden de adviseur en zijn team voor mij klaar. Over het regelen en adviseren van zaken rondom de hypotheek heb ik enkel maar lof. Ik wens de adviseur en zijn team heel veel zakelijk succes in de toekomst!
5
Door: G.B.
Datum: 08-01-2017
Categorie: Hypotheek
De adviseur gaf goed advies, nam de tijd voor uitleg en zette zich volledig in voor een zo`n goed mogelijk resultaat.
5
Door: T. SH
Datum: 02-01-2017
Categorie: Hypotheek
stipt, nauwkeurig en meedenkend
5
Door: Anoniem
Datum: 30-12-2016
Categorie: Hypotheek
De adviseur geeft kundig, objectief advies. Komt snel terug op vragen, reageert ook 's avonds en in weekenden en schroomt niet collega's te betrekken om dingen te verifiëren.
5
Door: Henk Natte
Datum: 25-10-2016
Categorie: Verzekering
Er werd met mij mee gedacht. Ze is heel vriendelijk en heeft veel geduld. En zeker niet omdat het keurig is afgehandeld door de verzekering, nee ze is gewoon betrokken bij het gebeuren.
5
Door: Jeroen
Datum: 17-10-2016
Categorie: Hypotheek
Duidelijk verhaal met eerlijk advies (niet naar de mond praten). Scherper op precieze voorwaarden en tarieven dan adviseurs van bijv. de Hypotheker en de Hypotheekshop.
5
Door: Peeky Santiago
Datum: 16-10-2016
Categorie: Hypotheek
De persoonlijke aanpak, professionaliteit en betrokkenheid van Milko waardeer ik enorm. Bij het afsluiten van de hypotheek waren er wat onvoorziene omstandigheden, en de adviseur zorgde ervoor dat de zaken die geregeld moesten worden werden geregeld, terwijl hij op dat moment op vakantie was. Van harte aanbevolen.

Pagina's