Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: L
Datum: 22-07-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer fijn persoon in de omgang en staat altijd voor je klaar. Zonder zijn kennis en kunde was het ons niet gelukt om te slagen.
5
Door: anoniem
Datum: 16-07-2021
Categorie: Hypotheek
Ik heb een prettig gesprek gehad en ik ben snel en goed geholpen.
5
Door: Anoniem
Datum: 13-07-2021
Categorie: Hypotheek
Fijn vriendelijk gesprek. Alles werd goed uitgelegd en er werd de tijd voor ons genomen.
5
Door: Jacco
Datum: 09-07-2021
Categorie: Hypotheek
Goed en duidelijke hypotheek advies, al meerdere malen mijn hypotheek geregeld en altijd zeer tevreden.
5
Door: Chantal
Datum: 07-07-2021
Categorie: Hypotheek
Neemt de tijd voor je..legt alles heel duidelijk uit..geeft goede adviezen..goede ontvangst in het bedrijf.. behulpzaam..zeer tevreden! Alles netjes en goed geregeld
5
Door: Van Parijs
Datum: 04-07-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is een prettige adviseur die zijn werk grondig uitvoert. Hij kijkt zuiver naar de cijfers en is daarin niet opportunistisch. Precies wat je nodig hebt als je zeker wilt weten dat je geen onnodige risico's neemt.
5
Door: Nicolien
Datum: 29-06-2021
Categorie: Hypotheek
Milko Perdijk is superdeskundig op het gebied van hypotheken en het geven van financieel advies in het algemeen. Daarbij is hij heel nauwkeurig in zijn werk en een zeer vriendelijk persoon. Hij neemt uitgebreid de tijd om de gang van zaken rondom de hypotheek helder en duidelijk voor je op een rij te zetten, zodat keuzes op een vertrouwde en inzichtelijke manier gemaakt kunnen worden. Waar ik vooral van onder de indruk was, is dat hij niet opgeeft bij ogenschijnlijke tegenslag van derden in dit traject, maar dat hij opnieuw naar mogelijkheden keek om onze hypotheek toch voor elkaar te kunnen krijgen. En dat is toen dankzij hem gewoon gelukt! Daarnaast is het gebruik van het klantportaal erg prettig en gemakkelijk. Plus de strak geregisseerde afhandeling van alle documenten bij de ver- en aankoop van het huis en appartement, ja, ik voelde mij echt ontzorgd door de deskundigheid van Perdijk Advies! Wij zijn zeer tevreden en zullen Milko en zijn team zeker aanraden bij onze vrienden.
5
Door: Andre
Datum: 20-06-2021
Categorie: Hypotheek
Goed gesprek juiste vragen en kennis kwam met goede voorstellen waardoor we konden gaan samen werken
5
Door: Bas
Datum: 25-05-2021
Categorie: Hypotheek
Duidelijk en kundig advies. Neemt de tijd voor een goede uitleg.
5
Door: Elisa
Datum: 25-05-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is geduldig, duidelijk, eerlijk en heeft heel veel kennis van zaken. Hij komt prettig over in gesprekken en werkt erg zorgvuldig. Milko denkt goed mee en geeft snel antwoord via de mail. Wij zijn al twee keer bij hem geweest en blijven in de toekomst zeker weten terugkomen.
5
Door: Melvin
Datum: 18-05-2021
Categorie: Hypotheek
Bij de aankoop van onze woning heeft Milko ons erg goed geholpen bij het geven van hypotheekadvies. Hij heeft ruim de tijd genomen om ons mee te nemen in de keuzes die we moesten maken. Doordat we toegang hadden tot een klantportaal was meteen duidelijk wanneer we bepaalde documenten op moesten leveren. Top service!
5
Door: Jeroen
Datum: 17-05-2021
Categorie: Hypotheek
Milko is heel helder en duidelijk in zijn uitleg. Neemt er de tijd en gaat echt in op je vragen en twijfels. Nadat we onze keus hadden gemaakt heeft Milko en zijn collega's op kantoor Perdijk ons goed begeleid in het hele oversluit proces. Ook door contacten (taxateur en notaris) kon alles heel soepel en tijdig worden afgerond.
5
Door: Michel
Datum: 16-05-2021
Categorie: Hypotheek
De verkennende gesprekken en de daarbij behorende adviezen en berekeningen waren helder en concreet. Tijdens mijn zoek toch naar een woning is, door de snelheid en nauwkeurige manier van handelen (van alle betrokken medewerkers), het vertrouwen in mijn financiële mogelijkheden sterk gegroeid. De keuze en het afsluiten van mijn huidige hypotheek is door Perdijk Assurantiën zeer soepel verlopen. Alle benodigde handelingen werden door Milko en zijn medewerkers, op een nauwkeurige en snelle manier opgepakt en geregeld. Perdijk Assurantiën was en is een fijne en grote ontzorgende factor!
5
Door: Ludwig
Datum: 15-05-2021
Categorie: Hypotheek
Miko was duidelijk en transparant goed op de hoogte van de huidige markt en nam echt zijn tijd voor je. Ik adviseer Perdijk advies groep ten zeerste.
5
Door: MN
Datum: 14-05-2021
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons weer zeer zorgvuldig en met geduld geholpen!
5
Door: Fam ter Burg
Datum: 19-01-2021
Categorie: Hypotheek
Duidelijk advies niet mooier gemaakt dan het is. Milko neemt de tijd alles goed te regelen wij zijn zeer tevreden...
5
Door: Zihni
Datum: 11-01-2021
Categorie: Hypotheek
Alles werd duidelijk uitgelegd. Met alle verschillende varianten om de beste hypotheek an te sluiten. Milko denkt aan alle details en heeft heel veel ervaring in dit gebied...
5
Door: Sean
Datum: 11-01-2021
Categorie: Hypotheek
Goed geholpen, duidelijk in het traject beleid en dat terwijl we te maken hadden met allemaal corona maatregelen, die normaal dit traject niet vergemakkelijken.
5
Door: Erno
Datum: 10-01-2021
Categorie: Hypotheek
Helder en begrijpend Advies ontvangen. Nam de tijd om e.e.a toe te lichtwn
5
Door: dennis kersseboom
Datum: 28-10-2020
Categorie: Hypotheek
de uitleg voor het afsluiten van mijn hypotheek was zeer duidelijk er als ik er nog vragen over had waren de ook snel beantwoord.
4
Door: Brigit
Datum: 27-10-2020
Categorie: Hypotheek
De uitleg was altijd duidelijk en transparant. Ook werden gevolgen van keuzes duidelijk gemaakt en op basis daarvan konden we een goede hypotheek kiezen.
4
Door: NM
Datum: 20-10-2020
Categorie: Hypotheek
Milko is heel betrokken en deskundig op gebied van hypotheken. Hij neemt de tijd voor je en legt graag alles uit bij het doorlopen van de verschillende processen die komen kijken bij een aanvraag voor een hypotheek. Verder is hij goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Je hebt als klant niet het gevoel dat je een nummertje bent maar dat jouw persoonlijke verhaal op dat moment op de voorgrond staat. Soms krijg je wel het idee dat hij te veel volgens het boekje wilt doen, dus bijvoorbeeld bij het adviseren rondom verzekeringen. Wellicht is het dan een idee om dat iets beter af te stemmen op de klant. Ook bij tegenslagen geeft hij niet zomaar op maar gaat de strijd aan om het toch voor elkaar te krijgen. Kortom dus een goede adviseur die zeker aan te raden is.
5
Door: BK
Datum: 19-10-2020
Categorie: Hypotheek
Zeer goede ervaring; helder, eerlijk, goed uitgelegd, snel, accuraat, goed bereikbaar.
4
Door: Anoniem
Datum: 15-09-2020
Categorie: Hypotheek
Goed benaderbaar. Heldere uitleg. Flexibel in afspraaktijden.
5
Door: Stephanie
Datum: 15-09-2020
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden over Milko en overige medewerkers. Hij denkt goed mee en zorgt voor een goed en duidelijk advies!

Pagina's