Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Perdijk Advies

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Joost
Datum: 05-11-2019
Categorie: Hypotheek
Uitgebreid de tijd nemend, flexibel, betrouwbaar, vriendelijk en erg behulpzaam gedurende het proces dat wij onze woning kochten.
5
Door: Arthur
Datum: 04-11-2019
Categorie: Hypotheek
Duidelijke aanpak, focus op individuele actuele situatie en toekomstige wensen, heldere communicatie. Milko komt tot een duidelijk voorstel met verschillende opties en passend advies. Kortom, wat je verwacht van een professionele adviseur die de inhoud kent en oog en oor heeft voor de klant.
5
Door: Anne Fleur en Daniel
Datum: 04-11-2019
Categorie: Hypotheek
Wij hebben de service en samenwerking met Perdijk Advies als zeer prettig ervaren. Milko is een deskundige man met aandacht voor jou als klant. Ook Judith is secuur en bewaakt het hele proces goed.
5
Door: Tabitha
Datum: 01-11-2019
Categorie: Hypotheek
Vorig jaar heeft Milko de hypotheek voor mijn woning geregeld. Alles was zo snel geregeld (ondanks dat ik ondernemer ben) dat ik binnen een maand al de sleutels van mijn nieuwe huis in handen had. Het fijne is dat hij en zijn medewerkers precies weten welke documenten benodigd zijn voor een snelle afhandeling. Daardoor kon ik ook alles compleet aanleveren. Dit komt de snelheid en zekerheid ten goede. Ook denkt hij mee als een recht toe recht aan hypotheek niet aan de orde is. Ik heb nu een uitbreiding van mijn huidige hypotheek voor de aankoop van een garage en wederom een heel fijne en snelle afhandeling ondanks de vakantieperiode.
5
Door: Rosanne
Datum: 26-10-2019
Categorie: Hypotheek
Milko is een aantal keer in de avond bij ons langs geweest, heel prettig. Zo hoefden we niets te regelen met ons werk. Milko heeft ons voorzien van uitstekend advies en legt alles duidelijk uit, zodat wij het als ‘leken’ ook begrepen.
5
Door: Bart
Datum: 21-10-2019
Categorie: Hypotheek
Milko is vriendelijk, neemt de tijd voor je, legt alles goed uit en handelt integer.
5
Door: Maurice
Datum: 21-10-2019
Categorie: Hypotheek
Milko is een ervaren adviseur, die weet waar hij over praat. Denkt mee in oplossingen en laat je bewust zijn van zaken waar je niet over nagedacht hebt.
5
Door: Marienke
Datum: 21-10-2019
Categorie: Hypotheek
Mijnheer Perdijk heeft vele jaren ervaring en veel verstand van zaken. De risico's en mogelijkheden worden uitgebreid besproken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen en is glashelder in het geven van advies en de toelichting op het advies. Ook als de situatie net even anders is dan gemiddeld, is de heer Perdijk de juiste persoon voor het uitzoeken van de best passende hypotheek en dat past bij de hypotheek vraag.
5
Door: J van der Schilden
Datum: 11-09-2019
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons zeer goed geholpen door een goed en objectief advies te geven.Hij en zijn medewerkers doen wat ze zeggen,zijn zeer behulpzaam ,snel en kundig.Wij zouden Milo Perdijk aan iedereen adviseren voor een eerlijk en kundig advies.
5
Door: Martine
Datum: 03-09-2019
Categorie: Hypotheek
Milko heeft ons wederom uitvoerig en kundig uitleg gegeven over de verschillende opties. Daarnaast is er snel gehandeld, waardoor de hypotheek snel geregeld is.
5
Door: Samantha
Datum: 22-08-2019
Categorie: Hypotheek
Milko heeft actief meegekeken naar de verschillende financieringsmogelijkheden, niet alleen voor onze hypotheek maar ook voor de verbouwing. Het advies houdt niet op bij de hypotheek, en gaat verder in verzekeringen zowel pensioen-, overlijden-, arbeidsongeschikt door Milko als de verzekeringen welke nodig zijn in huis zoals opstal, inboedel etc. door zijn collega. Allen nemen rustig de tijd om uit te leggen wat alles precies inhoudt. Snelle reacties, duidelijke en vriendelijke communicatie.
5
Door: Kees
Datum: 15-08-2019
Categorie: Hypotheek
Prima adviezen, degelijk en betrouwbaar. En vlotte afhandeling bij de bemiddeling. De backoffice (Judith) werkt bijzonder accuraat.
5
Door: Froukje
Datum: 17-07-2019
Categorie: Hypotheek
Prettig, proffesioneel, veel kennis van zaken en ruim de tijd genomen. Wij zouden de adviseur zeker aanraden!
5
Door: Koen
Datum: 09-05-2019
Categorie: Hypotheek
Ik ben zeer goed geholpen met het hypotheektraject voor een nieuwe woning. Ik had best wat bijzondere wensen maar de adviseur heeft dat erg goed opgepakt en er serieus de tijd voor genomen om alles uit te zoeken.
5
Door: M.G.
Datum: 22-03-2019
Categorie: Hypotheek
Als een je een eerlijk (onafhankelijk), professionele financiële advies wil dan ben je bij de adviseur op het goede adres. Verder de volgende kenmerken de adviseur en zijn team: - Waar het nodig staan ze klaar voor je. Ik weet het nog, omdat we snel een beslissing moesten nemen zat ik bij de adviseur op koningsdag bij hem op kantoor wat zaken door te nemen . - Afspraak is afspraak en voorbereid op alles. - Flexibel, als het past in de agenda kun je op je werk afspreken
5
Door: Job
Datum: 06-03-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur hielp ons deskundig, adequaat en rekening houdend met onze wensen en persoonlijkheden, met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het aanvragen van hypotheek. Hij heeft ons na onze keuze soepel door het hypotheekaanvraagproces heen geleid en ons van de relevante informatie voorzien. Hij en zijn collega's reageerden altijd snel en hebben ons echt geholpen!
4
Door: L.
Datum: 25-02-2019
Categorie: Hypotheek
goede hypotheekadviseur, goed vertrouwen en zeer duidelijke uitleg!
5
Door: A. Couturier.
Datum: 20-02-2019
Categorie: Hypotheek
Afspraak is afspraak. Goede service duidelijk en een goed stukje maatwerk. Tevens ben ik te zeer te spreken over de afhandeling en begeleiding.
5
Door: M.W.K
Datum: 08-02-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer duidelijke uitleg en mij op redelijk korte termijn een prima hypotheek bezorgd. Fijne mensen die altijd voor je klaar staan.
5
Door: Mandy
Datum: 27-01-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden met hele advies proces. Goed op de hoogte, denkt goed mee, vriendelijk, punctueel, raad iedereen aan.
5
Door: AE van Rossem
Datum: 18-12-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een inlevende persoon die naar je luistert en van daaruit naar oplossingen en mogelijkheden kijkt en zoekt. Bovendien is hij betrouwbaar en open. Geen snelle praatjes maar eerlijk advies en een luisterend oor.
4
Door: JD
Datum: 24-10-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een persoonlijk betrokken, vriendelijke en zeer goed bereikbare adviseur. Neemt ruim de tijd voor gesprekken en bespreekt daarbij ook zaken waar wij zelf niet direct aan hadden gedacht. Bij deadline rondom hypotheekaanvraag regelt de adviseur alles nauwkeurig en op tijd, ook buiten kantooruren.
5
Door: JvG
Datum: 17-09-2018
Categorie: Hypotheek
Hij is kundig en geeft goed advies over de mogelijkheden en de risico's. Verder handelt hij snel en is het proces vlot verlopen.
5
Door: Jolanda de Roock
Datum: 11-09-2018
Categorie: Verzekering
Al jaren regelt de adviseur al onze verzekeringen naar alle tevredenheid en ook onze hypotheek heeft hij helemaal TOP geregeld!! Echt een aanrader..!!
5
Door: Jordi
Datum: 01-09-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur is een kundige adviseur die een passend advies voor onze situatie heeft gemaakt. Hij heeft bij ons echt de toegevoegde waarde laten zien van een hypotheekadviseur.

Pagina's