Stel krijgt advies van adviseur

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Erkend Hypotheekadviseur

Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. U gaat daarvoor immers een lening aan voor een lange periode. Daarom kiest u voor een Erkend Hypotheekadviseur.

Hij is een ervaren vakman op het gebied  van hypotheken die samen met u kijkt naar uw persoonlijke situatie, uw toekomstdromen, uw huidige inkomsten en uitgaven én naar uw vermogen. Op die manier komt u tot de beste financiële oplossing voor nu en voor de toekomst.

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u vele wensen hebt, die net als een eigen woning, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken of (al dan niet gedwongen door ontslag) voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen.

Hoe gaat u dat betalen? Zult u keuzes moeten maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Ook daarvoor gaat u naar uw Erkend Hypotheekadviseur.

Het is overigens belangrijk contact met uw adviseur te houden als er wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie die impact hebben op uw financiën. Verkeerde financiële keuzes zijn namelijk vaak lastig te herstellen. Zo houdt u samen met uw adviseur doorlopend vat op uw financiën. Dat geeft zekerheid en rust en dat is prettig.

Video "De Erkend Hypotheekadviseur"

Bekijk onze video en zie wat onze Erkend Hypotheekadviseur voor u kunt betekenen.

10064