Reeuwijk

Hypotheekadvies

  • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat
  • Uw hypotheek met de beste voorwaarden
  • Advies door een deskundig adviseur
Afspraak maken

Eerlijk besparen

Veel consumenten geloven niet dat zijn kunnen besparen op hun hypotheek en verzekeringen. Daarom letten ze nauwelijks op aanbiedingen die zij krijgen en gooien zij bijvoorbeeld mailings ongeopend weg. Geldt dat ook voor u?

Dagelijks wordt u op tv, radio en internet overspoeld met reclames over besparen. Overstappen naar een andere aanbieder zou eenvoudig zijn en honderden euro’s per jaar opleveren. Maar is overstappen wel zo simpel? Bespaart u echt en wordt u er ook beter van?

Uit onderzoek van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) blijkt dat de meeste mensen flink kunnen besparen op hun hypotheek en verzekeringen. Dit merken wij ook in onze dagelijkse adviespraktijk. Maar overstappen is niet altijd even eenvoudig.

Wij maken besparen simpel

Onder de naam “Eerlijk besparen” bieden wij een doorlopende bespaarservice waarbij wij mogelijke besparingen op uw hypotheek voor u uitzoeken. Dit doen wij eerlijk en transparant. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens aanleveren. 

Op basis van deze gegevens onderzoeken wij of er producten zijn die beter bij u passen of goedkoper zijn. Wij houden hierbij altijd rekening met een vergelijking van de voorwaarden en kosten die gemaakt moeten worden bij het overstappen, zoals bijvoorbeeld boetes en advieskosten.

Nu Aanmelden = 1 jaar gratis profiteren

Onze Eerlijk besparen-service werkt op basis van een jaarabonnement en kost EUR 9,95 per maand. Iedereen die zijn of haar hypotheek nu aanmeldt via de onderstaande button, profiteert nu tijdelijk van onze actie!

U ontvangt het eerste jaar Eerlijk besparen gratis! Na dit jaar kunt u beslissen of u onze service wilt verlengen.

Meld hier uw hypotheek aan en profiteer!