Mark Renkema Makelaardij

Steengoede makelaarsdiensten
Perdijk Advies helpt u bij het vinden van een juiste hypotheek. Ons specialisme ligt bij het leveren van steengoede makelaarsdiensten. Heeft u vragen op het gebied van wonen, voor aankoop of verkoop. Wilt u verbouwen of toch liever verhuizen? We kijken graag met u mee.

100% gericht op wonen
Mark Renkema Makelaardij is woningmakelaardij pur sang. Geen winkel- of kantoorpanden, maar gewoon kwalitatief hoogwaardige woondiensten om samen met u de strijd aan te gaan op de woningmarkt.

Waardevolle zoektocht
Waarom wij, Mark Renkema en Brenda Mathijsen, lang geleden voor de makelaardij kozen? Omdat wij mensen willen helpen een nieuw thuis te vinden in Utrecht én omgeving. Die zoektocht, die intensieve persoonlijke relatie die we aangaan met mensen en gezinnen, dat maakt ons werk ontzettend waardevol en leuk.

Verkoopmakelaar met toewijding
Een uitstekend verkoopresultaat halen vraagt om toewijding van ons als verkoopmakelaar. Een goede inventarisatie van uw wensen en doelstellingen, maar vooral een uitmuntende voorbereiding, zodat uw huis een top presentatie krijgt. Daar gaan wij heel ver in, maar wij zijn er ook van overtuigd dat het u uiteindelijk de beste verkoop oplevert.

Waarom met ons samenwerken werkt?
We investeren maximaal in een goede voorbereiding van uw woningdossier. Omdat we weten dat we juist daar het verschil kunnen maken tusen een reguliere deal en een verkoop die al uw verwachtingen overtreft.
We halen het maximale uit de markt voor u en bieden u hoge kwaliteit dienstverlening en goed advies. Dat betekent dat we goed luisteren naar uw wensen en deze vertalen naar een realistisch plan van aanpak. Dat kost geld, maar levert u meer op.

Verkoop, aankoop en advies
Wilt u uw huis verkopen, een andere woning aankopen of bent u op zoek naar eerlijk advies over verbouwen of verhuizen? Wij denken graag met u mee. Neem contact op via info@markrenkemamakelaardij.nl of 030-3030011.

Wat zeggen opdrachtgevers over ons?
Bent u benieuwd naar wat onze opdrachtgevers over onze dienstverlening zeggen? Klik hier voor de reviews: https://www.markrenkemamakelaardij.nl/funda-beoordelingen/

Aanbod
Wilt u ons woningaanbod bekijken? Klik hier: https://www.markrenkemamakelaardij.nl/wonen/
Op instagram (@mark_renkema_makelaardij) posten we de nieuw in verkoop zijnde woningen als eerste, zelfs al voordat deze op Funda verschijnen.

Hypotheek
Het regelen van een hypotheek is onlosmakelijk met de aankoop van een nieuwe woning verbonden. Daarom werken we nauw samen met Milko Perdijk van Perdijk Advies. Samen helpen we u bij het vinden van de juiste hypotheek met lage maandlasten en de beste voorwaarden.