Reeuwijk

Risico-scanner Overlijden

Bereken de financiële gevolgen van overlijden

Wilt u weten wat u maandelijks financieel tekort zou komen als u of uw partner overlijdt? U kunt het hier gemakkelijk berekenen. U ziet dan ook wat het ongeveer kost om het tekort te verzekeren. 

Samen met uw partner betaalt u de kosten van uw gezin. Van gas, water en licht tot de opleiding van uw kinderen. Als één van u beiden overlijdt, heeft dat financiële gevolgen. En die kunnen leiden tot lastige keuzes voor de nabestaanden. Moet ik meer gaan werken? Kan ik de opleiding voor de kinderen nog wel betalen? Moet ik lidmaatschappen van bijvoorbeeld de sportvereniging of muziekschool opzeggen?

Bescherm uw nabestaanden

U kunt uw gezin heel eenvoudig beschermen tegen dit soort lastige keuzes. Voor vaak maar een paar tientjes per maand heeft u al een overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering keert een vast bedrag uit als u en/of uw partner komt te overlijden. Hiermee kunnen de nabestaanden het inkomenstekort opvangen. En dat is een veilige gedachte.

Bereken uw tekort

Wilt u weten wat u maandelijks tekort zou komen als u of uw partner overlijdt? Gebruik dan onze risicoscanner     

Bereken hier uw risico:

De Risico-scanner werkt alleen bij Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox, Safari 5.1 of hoger en Opera 17 of hoger.